۷۲۵_پاسنود
الان میخام برم پاستا رو با نودل درس کنم
برای اولین بار قراره ابتکار به خرج بدم
میام میگم بعدا و تحلیل و مقایسه میکنم.
خوب.
از اونجایی که بینهایت عاشق پاستام و خیلی هم خوب درستش میکنم،امشب هوس کردم و خواستم با تنوع درست کنم.
بر خلاف رسپیهمیشگیم،این سری مرغ هارو با روغن تفت دادم،نمکوفلفلوزردچوبهوپاپریکا زدم.قارچاضافه کردم و بعد از پخت،خامه و شیر ریختم.شیر رو کمی بیشتر،چون قرار بود نودلو بریزم توش و اونم بپزه همزمان.نودله هنوز کامل نپخته بود که شیر و خامه غلیظ شد،مجدد شیر زدم.ادویه نودلو آویشن و پودر سیرو هم اضافه کردم به علاوه پنیر...
نمیگم فوق العاده شد یا فلان.ولی طعم خیلی جدیدی بود.یه مزه باحال داشت...ترکیب ادویه ها باهم مزه خفنی داده بود بهش(نمکو اگه نمی زدم بهتر بود،چون ادویه نودل خودش نمک داره)
زیادم نتونستم بخورم.همیشه نودل سنگینه برام،معمولا یکچهارمشم سیرم میکنه.دیگه ترکیبش با پاستا واقعا عجیب بود.
+به عنوان تجربه و یک چیز از من درآوردی،باحال بود.ولی دیگه درستش نمیکنم.
پ.ن:اگه رسپی خوشمزه ای دارید،با جون و دل پذیرام.